Juventus er en av de mest suksessrike klubber i verden. Til tross for vendinger har Legion så mange som 57 innenlandske og europeiske titler: titler, inkludert to Champions League-titler. De som har vunnet åtte påfølgende titler i Serie A, har kommet ut av tråget og trappet tilbake til toppen. Derrick med en billige fotballdrakter vil nesten garantere minst en Serie A-tittel og den største kampen for Champions League. Dette er tydeligvis en fristelse som er vanskelig å motstå.

Juventus og Pogba co-sponsorer Adidas kan hjelpe sistnevnte til å bytte til Bianconeri. Italiensk overføringsekspert Petura insisterer Adidas kunne spille en nøkkelrolle i Pogbas overføringsprosess. Det er rapportert at Adidas og Bianconeri kontraktsverdien, 408 millioner euro, er fristen i juni 2027. Så hvis Juventus betaler 70 millioner euro for Derrick og betaler ham 12 millioner euro i året, som det er ryktet, vil de møte en liten finansiell test når de signerer Pogba.

Hart som spesielt liker en Juventus fotballdrakter, kommer til å bli med Juventus. Sammenlignet med Premier League-fansen, har Serie A-fans ikke mindre fanatisme, og de har også mer toleranse og ubehagelig støtte enn La Liga-fans. Hart vil kunne oppleve fanebasen av verdensklasse klubben etter å ha blitt med i Juve sammenlignet med den mindre fansirkelen av Ajax. Enten det er en kommersiell verdi eller egen popularitet, vil det stige med laget og lagets berømte stjerner.