Da Jurgen Klopp likte sin første sommer etter Dortmund i juni 2015, forberedte de tyske Bundesliga-spillerne som allerede var kjent med Bundesliga, seg for å forlate Tyskland for Merseyside.

Den spanske avisen Sport hevder at Jurgen Klopp vurderer å signere Royal Betis venstreback Junior Firpo som liker å ha på seg en fotballdrakter. Den 22 år gamle spilleren Firpo, spilte 24 ganger for Real Betis i fjor, scorer tre ganger og gir 4 assists. I de fleste konkurranser ble han distribuert som venstre vinger og mottatt en klausul på 45 millioner kroner i kontrakten.

Etter de to siste årene av Duracell kaninen, Mohamed Salah og Sadio Mane, bør ha en rolig pause. Liverpool har identifisert en ny venstreback for å erstatte den utgående Alberto Moreno. I stedet forbereder Liverpools stjernespiller seg for den store kickoffen i afrikanske Cup of Africa på fredag ​​kveld, som er deres uendelige sesong.

Etter seieren til Liverpool UEFA Champions League den 1. juni hadde Salah og Marne liten tid til å dra på badebuksene - resultatet av den røde hærens siste kampanje - og deretter rapportere om internasjonale oppgaver. Deltakelse i et stort spill er minst nødvendig for kroppen deres. Bare Kalidou Koulibaly med en Liverpool fotballdrakter har gått inn i AFCON i 2019 siden juni 2017, noe som er lengre enn Salahs spilletid.