Manchester United vant Premier League-tittelen i sesongen 2012-13 - Sir Alex Fergusons siste finale - og bare to ganger i de første fire årene. Pogba som har en billige fotballdrakter, har også nylig uttalt seg villig til å prøve "nye utfordringer" i Manchester tre år senere, og forlot klubben i 2019 for å finne første linjers fotballplass.

La oss kort vurdere Manchesters siste kampanje. Har det vunnet mesterskapet for andre gang på rad? kryss av. To hjemmekopper? Allerede i hendene. Champions Cup-trofé? Men ikke. Etter at Gabriel Jesus kom til Manchester City, kommer Manchester City inn i 2019/20 sesongen, den nye niende. Dette er en tro på klubbenes eier at de vil ha en striker som mener at dette er en av de mest kjente figurene for fotballag.

Manchester City er den nyeste klubben, relatert til handlinger fra Senegals sentrale forsvarer, som nektet å utelukke muligheten for å trekke seg fra São Paulo fordi målet ble stilt spørsmål om hans fremtid. Kalidou Koulibaly som spesielt liker en Manchester fotballdrakter, nektet å utelukke sommerutgangen i Napoli, ettersom interessen i Premier League fortsetter å spre seg. "Alle snakker om meg, men jeg snakker bare om Senegal, fordi dette er mitt mål i dag, og jeg håper å gjøre noen betydelige fremskritt med Senegal."