Milan har endelig bestemt seg for å sette inn på sin stjernesparkskytter, Gianluigi Donnarumma med en billige fotballdrakter, i en stor pengepeng til PSG. Mens Italia nummer én keeper sies å ikke ha et trekk, i motsetning til de siste årene da det ble ryktet at han ikke var fornøyd og ønsket seg, er han glad i Milan akkurat nå.

Biglia hadde en tøff tid på Milan, da han savnet mesteparten av forrige sesong gjennom skade og ble også skadet i løpet av sitt første år på San Siro. Han er også 33 år gammel, og spillere som plutselig forbedrer seg og blir sunnere i trettiårene, skjer bare ikke. I dag ser Lucas Biglia ut til å komme videre fra AC Milan, med Fiorentina som den mest sannsynlige destinasjonen for den tidligere Argentina-internasjonale. Det er rapportert at Fiorentina-lederen Vincenzo Montella ønsker å gjenforenes med den tidligere Lazio midtbanespilleren, da han ble ført til Milan da Montella var ansvarlig for klubben.

L'Équipe som bærer en AC Milan fotballdrakter-rapport som AC Milan og deres sportsdirektør Paolo Maldini har gjort konkrete trekk i de siste dagene for å bringe i fransk midtbanespiller Jordan Veretout fra Fiorentina. Nå har Paolo Maldini hatt lange samtaler med franskmannen, og hans ord forstås å ha opplevd Veretout om muligheten for å bli med i AC Milan.