Napoli har gitt et tilbud til Real Betis midtbanespiller Giovani Lo Celso med en billige fotballdrakter, etter at argentineren hadde positive samtaler med manager Carlo Ancelotti. 23-åringen har vært et langsiktig mål for Tottenham etter å ha satt inn en rekke imponerende forestillinger i Sevilla forrige sesong, men snakk om en flytting til Nord-London har gått stille de siste dagene.

Napoli har også avtalt en avtale med Lille og Pepes agent ble oppdaget på besøk i Serie A-klubben denne uken, men det er underforstått at de to partiene ikke klarte å komme til enighet. Unai Emery har et begrenset budsjett hos Arsenal, men BBC Sport-reporter David Ornstein rapporterte i løpet av helgen at Lille har sagt ja til å akseptere et gebyr på 72 millioner pund i avdrag som passer Gunners.

Det er i økende grad sannsynlig at Napoli jager Mauro Icardi som sin store pengesignering i sommer, ifølge Corriere dello Sport. Partenopei ønsket enten Nicolas Pepe eller James Rodriguez for Carlo Ancelotti som alltid har på seg Napoli fotballdrakter, men som nå ser ut til å være klar til å gå glipp av begge deler. Aurelio De Laurentiis benyttet ikke sjansen til å gi et tilbud eller Icardi i går, til tross for at han møtte Inters administrerende direktør Beppe Marotta på Serie As fixtureseremoni i Milano.

Det er trygt å si at den italienske ligaen har blitt kvalmende forutsigbar det siste tiåret. Forrige sesong vant Juventus sin åttende påfølgende scudetti. Det siste laget som vant tittelen før Torino-klubben var Milan i 2011. Serie A har blitt en mye mer respektert og spennende liga de siste årene, etter å ha frigjort seg fra sjakkelen til 'Calciopoli' -skandalen.