Jurgen Klopp mener at Joel Matips innflytelse på hans Champions League-vinnende Liverpool-side er undervurdert, og tror han er en av verdens beste i løpet av siste sesong. Jurgen Klopp iført a billige fotballdrakter har lovet at han aldri vil gå bort fra en Liverpool-kontrakt, da han forsikret klubben, det var ingen grunn til bekymring i hans forsinkende samtaler om en ny avtale.

Den brasilianske legen Rivaldo har advart Philippe Coutinho over en overføring til Liverpool i sommer. Hvis den brasilianske playmaker er å bli med i Reds, er det spørsmål hvor han nå skulle spille, og om han ville kunne justere seg til Liverpools stil. Den 27-årige Barcelona midtbanespiller som liker Liverpool fotballdrakter veldig mye har slitt noe siden han sikret sin 142 millioner pund til Camp Nou i januar 2018, og ser ut til å være mer sannsynlig å reise i de kommende ukene.

Det er en bekymring blant fans at Liverpool ikke bygger fra en styrkeposisjon. At den ikke får mest mulig ut av sin økende stilling i verdens fotball ved å bringe inn nye spillere for å forbedre sin liste. Etter å ha vunnet Champions League og sørget for at Premier League-tittelkonkurransen gikk helt til siste helg, har Liverpool nå resultatene på banen for å matche sin historiske status som en av verdens beste fotballklubber.