La Liga-president Javier Tebas har sagt at Antoine Griezmanns sommeroverføring til Barcelona fra Atletico Madrid kan bli sperret på grunn av en tvist om betalingen. Griezmann sluttet seg til Barca for € 120 millioner (107 millioner pund) etter at beløpet for løslatelsesklausulen falt bort 1. juli, men Atleti bestrider avtalen før den gang, og de skyldes hele € 200 millioner (178,5 millioner pund) gebyr.

Barcelona håper fortsatt å få inn ytterligere 150 millioner euro i spillersalg i sommer når de fortsetter å søke avkjørsler for Philippe Coutinho, Malcom og Rafinha Alcantara. Malcom iført billige fotballdrakter har knapt omtalt under trener Ernesto Valverde, men har fremdeles nok av forlovere rundt om i Europa. Barcelona betalte € 40 millioner for å signere ham fra Bordeaux for et år siden, og ønsker å selge for et lignende beløp.

Rapporter om et oppsiktsvekkende trekk for Neymar fortsetter å rumle, med spekulasjoner som Barca vil gi bud på å bringe den brasilianske stjernen tilbake til Camp Nou to år etter at han reiste til Paris Saint-Germain i en verdensrekord på 222 millioner euro. Men enhver avtale for Neymar kan bli hemmet av PSGs krav på € 222m-pluss fra Barcelona hvis de ønsker å signere Brasil-stjernen.

Antoine Griezmann står overfor det uvanlige utsiktene til å se sin bytte til Barcelona avlyst, ifølge La Ligas president Javier Tebas. Barcelona forseglet signeringen av Griezmann som liker Barcelona fotballdrakter veldig fra Atletico Madrid etter en langvarig overgangssaga mellom klubbene. Griezmanns 107millions frigjøringsklausul ble aktivert av Barcelona 12. juli, etter at tallet falt fra 178 millioner pund 1. juli.