1 juli er en ny tidskode for europeisk fotballklubb. Vanligvis er kontrakten mellom spilleren og klubben signert til 30. juni, så 1. juli betyr kontraktens utløp. For La Liga-gigantene Barcelona, ​​betyr ankomsten den 1. juli også at en gruppe mennesker ikke lenger er "Barcelona-spillere". Blant dem, inkludert "spikerfamilie" Douglas-5 år, sendte Barcelona endelig bort det første avfallsmaterialet.

Douglas med en billige fotballdrakter kom til Barcelona sommeren 2014 med et overføringsgebyr på 4 millioner euro. Men de siste fem årene har Douglas bare laget åtte skikkelser til Barcelona, ​​evnen kan ganske enkelt ikke oppfylle Barcelonas krav, spiller ingen rolle. Det er ingen tvil om at Douglas er Barcelonas mest mislykkede forsterkninger de siste årene, ikke en av dem. Douglas har vandret rundt i fem år og Barcelona har leid ham til Sihong Athletic, Benfica og Sivas, men ingen klubb er villig til å kjøpe ham ut. Douglas 'femårige kontrakt med Barcelona utløper, og brasiliansk høyreback vil være fri til å bevege seg bort fra Barcelona, ​​og ingen lag vil bringe ham inn enda.

Den 1. juli sendte Barcelona fem spillere i et fall. Av disse ble midtbanespiller Dennis Suarez, som ble født i 1994, overført bort. I Barcelona gjorde Dennis Suarez en Barcelona fotballdrakter 71 skudd, scoret otte mål, assistert 11 ganger, vant en La Liga og en King's Cup-tittel. Dennis Suarez neste stopp er Celta, hvor Barcelona vil motta et overføringsgebyr på 12,9 millioner euro og en ekstra bonus på 3,1 millioner euro i fremtiden, ifølge media rapporter.