8. juli, ifølge "AS" -rapporten, meddelte Neymars advokat Marcos Motta at han vil åpne et kontor i Barcelona i minst to måneder. Nyheten utløste rykter om Neymars fremtid. Det er to hovedversjoner av spekulasjoner om dette trekket: på den ene side kan det innebære at Neymar som bærer en billige fotballdrakter, har mulighet for å komme tilbake til Barcelona.

På den annen side ble saken mellom Neymar og DIS, som ble opprinnelig forsøkt i Madrid-saken, overført til Barcelona i forrige måned og vil bli prøvd i høst. Motta, Neymars advokat, publiserte et bilde på Instagram. Bildet viser Neymars 222 millioner euro sjekk for å bli med Paris det året, noe som gjorde ham kjent. Vi kan være sikre på at Motta har opptrådt som dette for å vise hva som skjer i Neymars verden. Vi venter og ser hva som skjer.

Barcelona forventer å signere Antoine Griezmann de neste dagene, og til tross for de unnvikende ordene til president Josep Maria Bartomeu på fredag, fortsetter interessen for å komme tilbake til Neymar til Camp Nou. Men mens noen trener i verden ville elske å ha Lionel Messi som alltid bærer sin Barcelona fotballdrakter, Luis Suarez, Griezmann og Neymar til hans disposisjon, er det mulig å finne den nødvendige taktiske balansen, en uunnværlig oppgave.

Barcelona har planlagt fremtiden for de siste dagene og hadde planlagt å presentere ham på Camp Nou neste uke. En person som kan få fart på snakkene, er Nelson Semedo. Diego Simeone vil ha høyrebacken på Wanda Metropolitano, men Barcelona har gjort det klart at de ikke vil at han skal gå.