Ekroth og Juventus-kvinnene vant Serie A og Coppa Italia titler forrige sesong. Hun kom hjem i sommer for å spille for Djurgårdens IF og åpnet for hvordan Juventus håndterte gjenåpningen av en voldtektssak mot Ronaldo i oktober.

Den portugisiske profesjonelle fotballspilleren, som spiller for den italienske klubben Juventus, hadde blitt beskyldt for å ha voldtatt en kvinne på et hotell i Las Vagas i 2009. Christiano Ronaldo benektet påstandene. I en uttalelse mandag sa aktorene i Las Vegas at påstandene ikke kunne "bevises utover en rimelig tvil".

Juventus-kvinnelaget ble "forbudt" å snakke om voldtektsanklagelsene mot mennsstjernen Cristiano Ronaldo, ifølge den tidligere spilleren Petronella Ekroth iført en billige fotballdrakter.

Den svenske forsvareren Ekroth, 29, forlot nylig seriene A-kvinnene for å vende tilbake til hjemlandet og har åpnet for livet i Torino.

Juve ble kjent som den siste stjernen som dukket opp fra Torino-klubbens ærverdige produksjonslinje, og angivelig vil Juve insistere på et magert tilbakekjøpsklausul på £ 36 millioner dersom en avgang skulle inntreffe, ettersom de håper å tjene lenger på banen.

Tenåringssensasjonen er lenge blitt øremerket til å sementere en startkøye i Old Lady sitt første lag, men med betydelige snublesteiner som kveler passasjen hans - særlig Cristiano Ronaldo som liker Juventus fotballdrakter-en hans veldig mye - kan han søke muligheter andre steder.