Luca, de zoon van de manager van Madrid, Zinedine Zidane, maakte 30 wedstrijden tussen de stokken voor Real Madrid Castilla, afgelopen termijn, en hield negen schone vellen. Hij speelde ook vanaf het begin in een overwinning van 3-2 op SD Huesca voor de senior kant in La Liga in maart.

Luca Zidane droeg zijn goedkope voetbalshirts won de Europese Under-17 kampioenschappen in 2015 met Frankrijk. De 21-jarige keeper sluit zich aan bij een nieuw gepromoveerde race in de Segunda-divisie voor een seizoenlange lening en zet zijn ontwikkeling voort uit Santiago Bernabeu.

Isco Alarcón vliegt vandaag niet samen met de rest van het Real Madrid-team naar Canada. De middenvelder heeft speciale toestemming gekregen van Zinedine Zidane om in de Spaanse hoofdstad te blijven. Isco's partner, Sara Salamo, staat op het punt het tweede kind van Isco te baren. Zidane zal Isco toestaan ​​om in Spanje te blijven tot de geboorte van zijn kind.

MARCA heeft gemeld dat Isco, die zijn Real Madrid voetbalshirts heeft meegenomen, meestal niet met de ploeg zal reizen omdat hij toestemming heeft gekregen van Zinedine Zidane om bij zijn vriendin Sara Salamo te blijven, bij wie hij zijn tweede kind verwacht. Meteen nadat het kind is geboren, vliegt Isco weg en herenigt hij met zijn teamgenoten in Noord-Amerika.

Hoewel Isco prominenter aanwezig was na de terugkeer van Zidane naar de dugout nadat hij was ingevroren onder de voorganger van de coach, Santiago Solari, zijn Madrid nog steeds bereid hem op te slepen voordat het transfervenster wordt gesloten.