Selv om Yaya Toure er på retten, er han det mest ubestridte store navnet i League A og selv Super League. Selv de beste stjernene som Oscar og Augusto burde ringe en "forgjenger" foran Yaya Toure. Det er ikke slik det er. Shanxi Foreign Aidka (samme navn som Shanghai Oscar) fant Yaya Toure iført en billige fotballdrakter etter kampen. Oscar er glad for sitt samtykke, og ber om et gruppebilde. Bildet vil bli lagt ut på internett via sosial programvare og ledsaget av et avsnitt: Respekt for legenden. Dette viser hvor mye innflytelse Yaya Toure har i den yngre generasjonen!

Yaya Toure har gjort seg kjent på ASEC Mimosa Club i Elfenbenskysten. Han har forlatt fotspor i alle de store ligaene i Europa. Han spilte for Shakhtar Donetsk, Olympiacos og Monaco. Hans profesjonelle liga er i en strålende periode. I Barcelona og Manchester City, i disse to klubber, har Yaya Toure med en Manchester City fotballdrakter vunnet Grand Slam av lagets ære, vunnet Champions League, La Liga-tittelen og Premier League-mestere, spesielt i første halvdel av Manchester City-perioden, Yaya Toure er leder av Manchester City. Han overlater ballen som Silva, og skuddet, som Aguero, har en gang bedret Manchester City på alle fronter.

For en slik legendarisk superstjerne håper fansen at han kan komme tilbake til staten så snart som mulig og lede suksessen til Qingdao Chongchao. På den tiden kan vi se Yaya Toure og flere av de yngre stjernene i den øverste ligaen i Kina. Vi konkurrerer i samme felt.