Milan spiller ikke sitt første Serie A-spill på ytterligere tre uker, og United startet som et lag foran i forberedelsene. Rashford, med start på venstre side igjen med Anthony Martial utplassert som den sentrale spissen, sendte målvakt Gianluigi Donnarumma en tidlig advarsel med en streik som pilet mot hans nærmeste stolpe og deretter, på 14 minutter, gikk en bedre.

Nemanja Matic iført en billige fotballdrakter flikket en pasning ut til venstre for Rashford for å samle, kutte inni og lede sin innsats - via en liten avbøyning - inn i det fjerne hjørnet. Det var et lynnedslag, som Solskjær håper å se mer den kommende sesongen, men hvis åpningsbørsene tilhørte United, ble resten av halvparten dominert av Milan.

David Beckham ser kanskje ut til sin spillende fortid for neste nøkkelstykke i sitt nåværende prosjekt, ifølge en ny rapport fra Italia. Beckhams tidligere AC Milan-lagkamerat Gennaro Gattuso er en av de største utfordrerne for å bli Inter Miami CFs første hovedtrener, hevder den ledende publikasjonen La Gazzetta Dello Sport.

AC Milan er overbevist om å signere Angel Correa som liker AC Milan fotballdrakter veldig denne måneden. Til tross for ukesvis av mislykkede forhandlinger, er ikke Rossoneri klare til å gi opp. San Siro-siden har forhandlet med Atletico Madrid i flere uker, men en avtale er ennå ikke funnet. Det antas at bonusene holder avtalen tilbake, ettersom den spanske siden ønsker 10 millioner euro lett tilgjengelige tillegg.

Algerie-midtbanespilleren er nervepirrende til å begynne på en ny utfordring med Rossoneri i den italienske toppfarten New AC Milan som signerer Ismael Bennacer har uttrykt sin beredskap til å kjempe for klubben og innrømmet at han ikke kunne motstå et trekk til San Siro Stadium.