Hirving Lozano, som tidligere hadde vært koblet med Manchester United, fullførte et trekk for å bli med Carlo Ancelottis side fra PSV for et rapportert gebyr på 42 millioner euro 23. august. Lozano hadde på seg No.11- billige fotballdrakter i løpet av sin tid med PSV og han håper at å ha samme nummer for Napoli vil hjelpe ham med å få lykke til.

Juventus-trener Maurizio Sarri håper å komme tilbake på benken i tide til helgens kamp mot Napoli. Skulle det kliniske bildet være positivt, er det en god sjanse for at han kommer seg og blir på benken for Serie A-kampen mot tittelrivalene Napoli på lørdag.

Det er ingen tvil om at Maurizio Sarri er en utrolig talentfull trener. Hvis man blir presset for å beskrive Juventus ’spillestil de siste årene, kunne ikke folk få skylden for å velge ordet“ vellykket. ”Som beskriver resultatet av en prosess heller enn selve prosessen, selvfølgelig. Trykket videre, vil det mest sannsynlige svaret være "funksjonelt."

Napoli startet forrige sesong i flott form. Den største forskjellen mellom Napoli og Juventus forrige sesong var troppedybden. Etter et vellykket sommeroverføringsvindu ser Napoli seg klar til å avslutte Juves åtte år lange løp som ligamestere. Napoli-troppen er så dypt som den noen gang har vært, og Juventus fremstår som sårbar.

Lozano legger til signering av slike som Konstantinos Manolas, Alex Meret og Eljif Elmas iført en Napoli fotballdrakter da Napoli har som mål å presse Juventus nærmere i løpet om serien A-tittelen.

Så ikke utelukk Napolis sjanser i Serie A denne sesongen ...