Cristiano Ronaldo er fornøyd med en seier for Juventus, men hadde en målseier utelukket for offside. Det var ingen trener og ingen mål av Cristiano Ronaldo iført en billige fotballdrakter, men Juventus-juggernaut viser ingen tegn til å bremse.

De åtte-gangs forsvarsmesterne åpnet den nye Serie A-sesongen med 1-0-seier over Parma mens den nye treneren Maurizio Sarri fortsatte sin utvinning etter lungebetennelse. Sarris helse har blitt bedre - det er en sjanse for at han kommer tilbake til høyresiden for lørdagens sammenstøt mot sin gamle klubb Napoli - men Juventus 'øverste messing vil fremdeles at han skal sparke vanen og fokusere på å komme tilbake til full kondisjon.

PSG nådde Juventus for å finne tilgjengeligheten av deres aldrende spiss, og selv om klubben var villig til å høre på tilbud, er spilleren ikke klar til å forlate. Målet har fått bekreftelse på at Mandzukic iført en Juventus fotballdrakter er klar til å stikke den ut med Juventus til vinteroverføringsvinduet før han tar noen avgjørelser om hans fremtid.

I følge The Sun sendte Juventus og AC Milan speidere for å se Greenwood på det nylige mesterskapet for EM under 17 i Irland. Spissen skuffet ikke da han scoret tre mål i tre-kamper mens han spilte for Three Lions.