Juventus-kaptein Giorgio Chiellini har hyllet ankomsten av Matthijs de Ligt til klubben, men ville ikke bli trukket på rykter som knytter Serie A-mesterne til Inter Milan's Mauro Icardi. De Ligt ble med i Juve fra Ajax i juli på en fem-årig avtale mot et startgebyr på € 75 millioner.

Matthijs de Ligt iført en billige fotballdrakter flyttet fra gutteklubben Ajax til europeiske giganter Juventus i det som var en av sommerens største overføringer. Tenåringen ble snappet opp for et gebyr som kunne stige til over 75 millioner pund bakfra en ganske ekstraordinær sesong i den nederlandske hovedstaden.

Paulo Dybala børstet spekulasjoner over fremtiden med en dobbel for Juventus da Cristiano Ronaldo og nysigneringer Aaron Ramsey og Matthijs de Ligt satte ut klubbens tradisjonelle alpine gardinraiser onsdag.

Nesten 5000 fans stappet inn på "Gaetano Scirea" stadion i Villar Perosa ved foten av de italienske Alpene, for den årlige vennskapen mellom Juventus førstelags- og ungdom B-side, vant 3-1 av seniorspillerne.

Den colombianske internasjonale Juan Cuadrado blir stilt opp av Juventus-manager Maurizio Sarri som den umiddelbare etterfølgeren til João Cancelo ved høyreback, og 31-åringen er også klar for en kontraktsforlengelse i Torino.

Til tross for at han er mer kjent som en angripende spiller, siterer Football Italia en rapport fra Goal som antyder at Cuadrado som liker Juventus fotballdrakter veldig mye vil tilbringe neste sesong som en høyreback under ny manager Sarri's.

Men etter Cancelos avgang til Manchester City, forventes den tidligere Chelsea-manageren å velge Mattia De Sciglio som sitt første lags vanlige.