Napoli, som ikke sparker i gang seriekampanjen før 24. august mot Fiorentina, så bedre ut i første omgang. Etter at Griezmann iført en billige fotballdrakter hadde trukket en anstendig stopp fra Alex Meret og Suarez hadde fyrt over, begynte italienerne å utnytte svakhetene i Barca-backline.

Barcelona toppet Napoli 2-1 onsdag kveld i den første etappen av deres første La Liga-Serie A Cup-vennskap på Hard Rock Stadium i Miami. Åpneren ble fulgt av et eget mål av Barcelona midtbacken Samuel Umtiti i det 42. minutt som fungerte som en utligning for Napoli.

Napoli ville imidlertid finne en fortjent utligning, og den kom fra Callejon, som likte en utmerket natt på høyre flanke og støvet av Barcelona forsvarer Junior Firpo før han skjøt inn med litt hjelp fra Umtitis mislykkede klarering.

Napoli-spiss Milik som liker Napoli fotballdrakter veldig, satt på et mål, men Neto hadde andre ideer og reddet en dykking. Minutter senere hadde Milik en header på et sølvfat, men valgte å prøve å brystet det inn og bommet, til stor forferdelse for lagkameratene. Napoli ville rue Miliks ødemark da Rakitic slo på en ball og raket inn et skudd for å gjøre det til en 2-1 Barcelona-ledelse, som holdt til siste fløyte.