Napoli-spissen Hirving Lozano har avslørt at Cristiano Ronaldo gratulerte ham etter streiken mot Juventus - og ønsket meksikanen velkommen til Italia. Lozano iført en Napoli fotballdrakter scoret for å kutte underskuddet til 3-2 etter at Ronaldo hadde satt Bianconeri 3-0 opp i Serie A-sammenstøtet.

Juventus '4-3-seier mot Napoli var intet mindre enn gal og dramatisk. Heldigvis, i motsetning til andre store møter mellom de to lagene, ble følgene av kontrovers ikke kjent, takket være den utmerkede dommeren fra Daniele Orsato.

Hirving Lozano har avslørt feltmeldingen han fikk fra Cristiano Ronaldo under en målscoredebut for Napoli mot Juventus. Den internasjonale spissfremføreren i Mexico satte sin bue for en klubb han ble med over sommeren i et møte med de regjerende mesterne og en portugisisk superstjerne.

Den legendariske italienske fotballkommentatoren Bruno Pizzul iført billige fotballdrakter har delt sine synspunkter på Serie A-tittelløpet denne sesongen, spesielt med fokus på hvem han tror vil gi den største utfordringen for regjerende mester Juventus.

Napoli vil komme tilbake til aksjon etter det internasjonale pausen med en hjemmedato mot Sampdoria, før han deretter åpnet sin kampanjesamp i Champions League for 2019-20 med et besøk fra innehaverne Liverpool.